Chemainus Accordion Days
Chemainus Accordion Festival, on August 12th and 13th, 2016
Victoria Accordion Club
On Friday afternoon, August 12th, accordion music will be heard at various locations in Old Town, Chemainus (the area around the lower end of Oak Street).

Then, on the afternoon of August 13th, a concert will take place at Waterwheel Park, in central Chemainus, featuring a line-up of great accordion performers.

The line-up for Saturday's Waterwheel Park concert is given below:

Ginny Langham                            11:00 am - 11:10 am  10 min
Key of C (Carol Jones & Carol Briante)   11:15 am - 11:35 am  20 min
Rose Menzi                               11:40 am - 11:55 am  15 min
Einar Tapio                              12:00 pm - 12:30 pm  30 min
Mik Radoslovich                          12:35 pm - 12:50 pm  15 min
Bruce Bakker & Friends                   12:55 pm -  1:25 pm  30 min
Don Hall & Friends                       1:30  pm -  2:10 pm  40 min
The Acchords (Lynda, Rose & Jim)         2:15  pm -  2:45 pm  30 min
Mary Ross                                2:50  pm -  3:20 pm  30 min
Stan Czemerynski & Gerry Olsen           3:25  pm -  3:55 pm  30 min
Victoria Accordion Club                  4:05  pm -  4:45 pm  40 min
Balkan Express (Angela & Ante)           4:50  pm -  5:10 pm  20 min
Heart & Soul (Lynda & Jim)               5:15  pm -  5:35 pm  20 min
Anthony Seufert                          5:40  pm -  6:00 pm  20 min 
                    

This is another wonderful music festival in Chemainus, on beautiful Vancouver Island, organized by the Chemainus Valley Cultural Arts Society.

Admission is by donation.


The Chemainus Accordion Festival thanks the following...
Chemainus BIA logo